Mark Knopfler Teases Scene, Studio Life i ‘Good on You Son’ Video


Spor vises på Dire Straits frontman’s første solo LP om tre år, ‘Down The Road Wherever’. Mark Knopfler tilbyder et glimt af hans optagelses- og turneringslivsstil i den nye video for “Good on You Son”, føringssporet fra Dire Straits frontmands første solo LP om tre år, Down the Road Wherever.

Klipet afspilles som en massiv montage på væggen. Den åbner med Knopfler ridning på en motorcykel på en tåget morgen før klippe til musikerets optagestudio overdubs – fra en guitar-solo til gruppehåndklap – med sit live-band. Den visuelle viser også Knopfler, der udfører live på amfiteatre og teatre, hænger bagud og ser ud på et publikum under et show.

14-sporet Down The Road Wherever, Knopfler’s niende solo album, følger 2015’s Tracker. Han selv producerede pladen med den tidligere Dire Straits keyboardist Guy Fletcher, en vigtig samarbejdspartner siden bandets 1995-opbrud.

Mens Knopfler endnu ikke har meddelt nogen levende datoer for albummet, er nogle af hans tidligere bandmedlemmer sat på tur i USA med en kort løbetid, der starter 26. september i Los Angeles, Californien. Gitaristen har været forholdsvis stille siden sin Tracker tour, ikke engang i løbet af Dire Straits ‘nylige induktion i Rock and Roll Hall of Fame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *